Додатна средства за Карате клуб „Агробанат“ из Пландишта
Бољи услови за бављење спортом очекују чланове Карате клуба  "Агробанат" из Пландишта којем су одобрена  додатна средства у оквиру реализације Конкурса за финансирање посебног програма којим се доприноси развоју спорта на територији Аутономне покрајине Војводине.



У оквиру реализације програма “Подизање капацитета спорта на свим нивоима у АП Војводини”, карате клубу су одобрена средстава у укупном износу од 200.000,00 динара. Одобрена средства по основу Јавног конкурса за финансирање посебних програма наменски се користе за унапређење спорта, афирмацију младих у спорту, промоцију спорта и рекреације код деце и омладине и афирмацију жена у спорту.


- Средства опредељена по конкурсима ћемо искористити за набавку неопходне опреме, која је потребна за квалитетнији и разноврснији спортски рад са децом, као и за њихов константан напредак. Велику захвалност на реализацији овог пројекта дугујемо Покрајинском секретаријату за спорт и омладину који нас је препознао као поузданог партнера, нарочито када су у питању рад са децом и омладином- истакао је Зоран Мајкић тренер Карате клуба "Агробанат" Пландиште.


Фото- Војводина уживо