Честитка председника Игора Мировића Његовој светости Патријарху Порфирију и верницима који Ускрс прослављају по јулијанском календару

Председник Покрајинске владе Игор Мировић честитао је данас предстојећи Ускрс Његовој светости Архиепископу пећком, Митрополиту београдско-карловачком и Патријарху српском господину Порфирију и свим верницима који овај празник обележавају по јулијанском календару. „У име Покрајинске владе и своје име, Вама и свим верницима који га славе по јулијанском календару од срца честитам највећи хришћански празник.

Свима желим да, испуњени радошћу због васкрснућа господњег које симболизује победу живота над смрћу и са којим је васкрсло и све најбоље у људима, овај празник са својим најближима прославе у миру, срећи и благостању. Истовремено, желим да се, вођени управо непролазним хришћанским начелима слоге, међусобне љубави и бриге за своје ближње, заједно суочимо са свим изазовима којима смо данас изложени и да време које долази учинимо бољим за све“, каже се у честитки председника Игора Мировића.  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *