DOBITAK O KOJEM SE PRIČA: Evo kako je Paraćinac osvojio 602.550 DINARA!

D.S. iz Paraćina iz samo dva poteza osvojio više od 600.000 DINARA!

Tradicija nestvarnih dobitaka u Meridianu se nastavlja iz dana u dan. Verni igrači dominiraju igrajući najrazličitije tipove igara.

U prilog tome govori i najnovije dostignuće koje je ostvario D.S. iz Paraćina igrajući Lightning Roulette provajdera Evolution Gaming.

DVA MAGIČNA POTEZA bila su dovoljna ovom momku da osvoji tačno 602.550 DINARA, a EVO KAKO JE OSTVARIO DOBITAK O KOJEM SE PRIČA!

Ova verzija ruleta je specifična po tome što se pri svakom izvlačenju bira MUNJEVITI BROJ i upravo taj broj je doneo sreću Paraćincu. Da stvar bude bolja, mladić je izvukao MUNJEVITI BROJ DVA PUTA! Prvi put srećan broje je bio 31 i doneo mu je množilac x499! Drugi put njegov srećan broje je bio 30, a tada je njegov ulog umnožen 190 puta!

Zbir ova dva dobitka doneo mu je ASTRONOMSKU CIFRU koja je iznosila nešto više od 600.000 DINARA!

Ako i vi želite da postanete akter ovakve priče potreban vam je korisnički nalog u Meridianu i malo sreće.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *