Додатни поласци из Београда до Вршца током „Грожђебала“

Дани бербе грожђа у Вршцу, познатији као “Грожђебал”, биће одржани од 14. до 17. септембра. Компанија "Србија воз" увела је специјалне поласке возова током трајања ове популарне манифестације.

Додатни поласци из Вршца за Београд уведени су 15, 16. и 17. септембра и то у 00:00 часова.

Како је истакао Иван Булајић, в.д. директора компаније "Србија воз“, осим удобног, брзог и сигурног путовања до и са „Грожђебала“, путници ће уживати у још једној погодности.

-У сарадњи са ТО Вршац свим путницима који током викенда, 16. и 17. септембра, буду имали повратну карту и то са повратком за Београд у 23.55, омогућили смо 30 одсто попуста за туристичку туру која се не пропушта – чувени вршачки "Пут вина“. Видимо се на "Грожђебалу!“ - поручио је Булајић.

Туристичка тура "Пут вина“ подразумева посету локалној винарији са дегустацијом најбољих вина и традиционалним мезетлуком. Уместо 1.500 динара, путнике са повратном картом ово туристичко и искуство које пружа ужитак за сва чула, коштаће 1.000 динара. Карте су доступне за куповину путем мобилне апликације или веб-сајта Србија Воза, као и на благајнама и картоматима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *