Др Александра Арашков из Вршца, најбољи педијатар у Србији за 2023. годину
Специјалиста педијатрије и начелница Службе за здравствену заштиту деце и омладине Дома здравља Вршац, Др Александра Арашков, гласовима пацијената, освојила је прво место у номинацији фармацеутске куће СЕБАМЕД, на избору за педијатра године у Србији.


Иза докторке Арашков стоји 22 године успешног специјалистичког стажа у Дому здравља Вршац, који је на јединствен начин препознат од стране пацијената, колега, управе ове установе као и великог броја грађана Вршца који су и сами били њени пацијенти.


„Поносна сам на свој град, у којем сам својим радом и доприносом поставила високо место у избору пре свега добрих људи и стручњака који ће наставити традицију квалитета вршачке педијатрије“ кратко је прокоментарисала Др Арашков, свој избор за педијатра године.

Фармацеутска кућа СЕБАМЕД, сваке године организује избор за најбољег педијатра којег бирају сами пацијенти, а захваљујући избору Др Александре Арашаков, ова компанија ће у будуће пратити и подржавати све акције Дома здравља Вршац које се тичу деце и беба, као и школу родитељства.

Извор-еВршац