DŽEKPOT SNOVI SE PRETVARAJU U STVARNOST!

Pridruži se poteri za neverovatnim džekpotom! Poseti Meridian i uživaj u Expanse Studios igrama.

Meridian još jednom predstavlja poteru za bombastičnim džekpotovima koji će vas oduševiti. Ako volite slot igre, jedina stvar koja će vas podjednako obradovati i iznenaditi jeste nenadani dobitak koji dolazi kao grom iz vedra neba.

Uz samo malo sreće, možda baš vi postanete naš sledeći DŽEKPOT DOBITNIK! Vanserijski džekpotovi provajdera Expanse Studios dostupni su samo na MESTU NAJBOLJE ZABAVE.

Za koji god slot popularnog provajdera da se opredelite u igri ste za TRI PROGRESIVNA DŽEKPOTA: GOLD, PLATINUM i DIAMOND. Upravo dijamantski džekpot vam može doneti dobitak koji ćete dugo prepričavati.

A, šta treba da uradite da biste učestvovali u poteri za EXPANSE DŽEKPOTOM? Potrebno je samo da zaigrate bilo koji slot ovog provajdera.

Na raspolaganju vam stoji pregršt igara, a ovog puta ćemo izdvojiti samo neke: Book of Egypt vas vodi u plodnu dolinu Nila, bogatstva El Dorada možete istražiti igrajući Maya's Treasure, dok vas susret sa gusarima čeka u igri Pirates Power.

Pridružite se poteri za vanserijskim dobitkom!

Ako još uvek nemate korisnički nalog uMeridianu, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE. Par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA koje možete iskoristiti za sport i slot.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *