ФСС донирао опрему клубовима у Добрици и Јаношику

Делегација Фудбалског савеза Србије посетила је два фудбалска клуба на територији општине Алибунар, ФК „Добрица“ и ФК „Јаношик“.

Никола Лазетић, фудбалска легенда, у друштву својих сарадника, донирао је лопте и гарнитуре дресова члановима поменутих клубова и провео неко време у разговору са подмалтком оба клуба.

- Општина Алибунар има за циљ да афирмацију спорта и здравог живота подигне на виши ниво. Кроз пројектна финансирања наша локална самоуправа пружа подршку свим клубовима различитих спортских дисциплина којих има тридесет и три у општини Алибунар, а где већину чине фудбалски клубови. Част је што су два наша клуба из Јаношика и Добрице била домаћини делегацији Фудбалског савеза Србије, што верујем да ће им бити велика мотивација да још више тренирају и постижу још боље резултате- истакла је Зорана Братић председница Општине Алибунар.

После општине Алибунар, Лазетић је наставио посету Јужнобанатском округу. Посетио је Фудбалски клуб „Младост“ у Омољици и Фудбалски клуб „Будућност“ у Банатском Брестовцу.

еВршац

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *