Град Панчево обезедио пакетиће за најмлађе суграђане
Град Панчево ће и ове године обрадовати своје најмлађе суграђане, децу узраста до 10 година новогодишњим пакетићима. Преузимање ваучера за новогодишње пакетиће почело је у понедељак, 4. децембра 2023. године. 


-Децу можете пријавити за пакетић од понедељка, 4. децембра до петка, 22. децембра, у Услужном центру Градске управе (Трг краља Петра I бр. 2-4, Панчево), сваког радног дана од 8 до 15 часова. Потребно је понети дететов извод из Матичне књиге рођених на увид, а особа која пријављује дете мора имати важећу личну карту- објаснила је Марија Јевић, члан Градског већа града Панчева задужена за културу и омладину.


Подела пакетића са пратећим програмом за децу под називом „Панчевачка новогодишња чаролија“ биће одржана 28. децембра на платоу испред Градске управе.


-Позивамо родитеље да пријаве децу за новогодишње пакетиће и доведу их на дружење са Деда Мразом и аниматорима, уз богат културно-уметнички програм са лепим изненађењима. У четвртак, 28. децембра програм ће трајати од 13 до 15 часова, а преузимање пакетића тог дана је од 12 до 17 часова. За све оне који нису у прилици тај дан да дођу, преузимање пакетића ће би могуће у петак, 29. децембра у Услужном центру Градске управе од 8 до 13 часова, као и од 3. до 5. јануара 2024. године од 8 до 14 часова- рекла је Марија Јевић.


Новина је да ће ове године програм трајати два дана. У петак, 29. децембра такође на платоу испред Градске управе имаћемо и новогодишњу представу „Тајанствени Деда Мраз“.

Град Панчево