Град Вршац даровао новогодишње пакетиће
У Општој болници Вршац на одељењима неонатологије и акушерства, уручени су новогодишњи пакетићи Града Вршца, намењени деци рођеној након традиционалне поделе одржане 10. децембра у Центру Миленијум, као и бебама које ће на свет доћи у предстојећим данима празника.У име Града Вршца, поклоне је уручио члан Градског већа Мирослав Лепир, који је изразио задовољство што се, за разлику од претходних, ове године током празника у породилишту вршачке болнице налази чак 11 новорођених беба и најавио традиционално даривање прве вршачке бебе, која ће бити рођена у 2024. години.


Испред одељења неонатологије и акушерства Опште болнице Вршац, Граду се захвалила главна сестра одељења неонатологије Јагода Ђумић, која је укратко упознала представнике Града Вршца и медије са тренутном ситуацијом у вршачком породилишту, да је на одељењу неонатологије 11 беба од којих ће четири још у овој години отићи кући, као и да се очекују нови порођаји током предстојећих празника.


У породилишту Опште болнице Вршац, у току ове године закључно са данашњим даном рођено је 506 беба, а одељења неонатологије и породилишта ће и у данима празника организовати свој рад као и било којег другог дана у години.


Град Вршац