ГРАД ВРШАЦ ПОЧИЊЕ ПОДЕЛУ ВАУЧЕРА ЗА НОВОГОДИШЊЕ ПАКЕТИЋЕ

Град Вршац обавештава све родитеље који су пријавили своју децу за новогодишњи пакетић, да ће ваучере за преузимање пакетића моћи да подигну у Свечаној сали Градске куће од сутра 12. па до среде 14. децембра, од 9 до 20 часова, уз лични документ.

Подела пакетића Града Вршца је у понедељак 26. децембра, у Kонгресној дворани Центра Миленијум, према утврђеном распореду који ће бити назначен на сваком ваучеру, као и време почетка дечје представе.

Сва насељена места обићи ће Новогодишњи караван са Деда Мразом у периоду од 27. до 29. децембра, а тачан распоред доласка и место преузимања за свако село биће накнадно објављени. Такође у појединим местима биће организовано и одигравање Новогодишње представе.

Сваком детету, уз богат пакетић, следује и сликање са Деда Мрзом, календар за 2023. годину са фотографијом, као и бесплатан улаз на новогодишњу представу, када ће ЕДУ Театар и Музички центар “Звончићи”, са глумцима НП Стерија, извести премијеру дечјег мјузикла “Нова година у јежевој кућици”, према мотивима књижевног дела Бранка Ћопића.

Извор: evrsac.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *