Градоначелница у посети породици Јовановић
Градоначелница Вршца, Драгана Митровић, данас је посетила породицу Јовановић, младе супружнике Далиборку и Филипа и њихове тројке, Вука, Дуњу и Јану, рођене 22. априла 2024. године.


Брачном пару је честитала принове и пожелела и њима и њиховој деци пуно здравља и среће и предала им пригодне поклоне.


Након срдачног разговора са родитељима предивних тројки, Митровић је рекла да је јако поносна што је Град Вршац богатији за три предивне бебе, истакавши да Град настоји да унапређује мере које се односе на подршку породици и деци.


"Локална самоуправа предузима све како би се демографска слика побољшала, прати и унапређује мере пронаталитетне и популационе политике. Пружамо велику подршку свим родитељима, желимо да се охрабре за проширење породице и да се подстакну да овде остану и своју децу подижу у Граду Вршцу. Подржавамо родитеље средствима из градског буџета и настојимо да пружимо што већу подршку породици и родитељству. Наша жеља је да Вршац буде град младих, тако да ће се вредно радити на унапређењу мера које се односе на подршку деци и породици. Нашим малишанима обезбеђујемо најбоље услове за рад са њима и њихово безбрижно и сигурно одрастање. Још једном бих честитала на приновама породици Јовановић и пожелела им да заједно, са пуно љубави, пажње и стрпљења подижу њихово четворо деце, тројке Вука, Дуњу и Јану и трогодишњег сина Виктора", рекла је Митровић.


Извор-Град Вршац