Из мајског програма Центра за културу у Панчеву

12. маја у 19.30 у Дворани КЦП-а на репертоару је представа Милоша Николића “Случај невине удовице” у режији Миленка Павлов. У представи играју Ивана Аџић, Миленко Павлов и Иван Иванов, а цена улазнице је 800 динара.

У оквиру галеријског програма, истог дана, 12. маја у 19.00 у Галерији Бате Михаиловића биће отворена изложба инсталација Саре Масникосе “I’m feeling a little blue, so we should build another world”.

У уторак, 9. маја у 19 сати, на сцени КЦП-а наступају Срђан Пауновић – саксофон и Коста Кнежевић – клавир. На програму су дела Роберта Мучинског, Фазила Саја, Ервина Шулхофа, а улаз је бесплатан.

У Дворани, 14. маја, у 18.00 на програму је Свечани концерт поводом дана Музичке школе “Јован Бандур” Панчево, а улаз је слободан. У Дворани, 16. маја у 19.00 на програму је солистички концерт пијанисте Ђорђа Грбе. На програму су дела: Ј. С. Баха, Ј. Брамса, Х. Вијењавског и Н. Паганинија. Улаз на концерт је слободан.

  1. маја у 12 сати у Фоајеу Културног центра биће отворена изложба „Змајев цвет – један и по век”, изложба најлепших страница и насловница „Невена” – Чика Јовиног листа у организацији Новосадског дечијег културног центра. Публику ће кроз изложбу водити Јелена Допуђ.

У четвртак, 18. маја у Галерији савремене уметности у 12.00, биће одржана радионица „Уреди Wикипедију”, коју води Николина Шепић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *