Из програма Културног центра у Панчеву

У четвртак, 25. маја у Градској библиотеци Панчево од 12 сати биће представљање књиге „Фреди и Фло не знају за страх” Марије Клинг (Немачка). БУДИ гошћа промоције биће Ана Драговић Дрљевић из Издавачке куће „Одисеја”.

Истог дана, у четвртак 25. маја од 18.00 у Дворани КЦП премијерно ће бити изведена представа за децу „Браћа Грим” у копродукцији Дечје сцене „Пођи туда…” КЦ Панчева и „Чича Мичиног позоришта” (Београд). Улаз је слободан, а бесплатне карте преузимају се на благајни Културног центра. Прва реприза представе је у суботу, 27. маја у подне.

У понедељак, 29. Маја у 18.00 у Фоајеу Културног центра на програму је мултимедијални перформанс за децу „Пробудимо стрип” и отварање изложбе Новосадског дечијег културног центра, по идеји Љубице Танкосић. У исто време у истом простору биће одржана и радионица стрипа с Николом Драгашем.

У уторак, 30. маја на БУДИ програму је Књишки уторак, када ће у 10. 00 у Градској библиотеци бити представљање књига из едиције „Господин Оливер” Драгане Младеновић. Након тога, од 12 сати у истом простору биће представљена и књига „Све што (ни)сам…” исте ауторке.

У среду, 31. маја од 19 сати у Дворани КЦП на програм је БУДИ биоскоп и филм „Најбољи рођендан икада” (анимирани, синхронизовани, Немачка, 74 мин, 2021).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *