ИЗБОРНА ТРКА НАЈНЕИЗВЕСНИЈА У БЕОГРАДУ – Шта кажу квоте? Како ће престоница гласати?
У Србији се 17. децембра одржавају парламентарни, покрајински, београдски и локални избори. Као и сваки пут, још од 2004, кладионица Меридиан једина је у Србији припремила ИЗБОРНИ СПЕЦИЈАЛ са више стотина опција за клађење на исход изјашњавања грађана.


Важно: кладите се новцем који кућа части – преузмите 4.000 РСД на поклон за „предизборни тикет“.


Ако се у нечему бројни истраживачи јавног мњења сви до једног слажу, то је да ће најнеизвеснија изборна трка бити у Београду. У Београду је до овог тренутка кандидатуру поднело 14 одборничких листи, које чини око 40 странака, организованих у појединачне или коалиционе листе.


Зато је Меридиан припремио посебан београдски специјал и то:


- Проценат гласова сваке појединачно листе у Београду


- Име следећег градоначелника


- Укупна излазност у Београду


- Дуели београдских општина у процентима излазности


- Дуели странака у освојеним процентима гласова


Проценат гласова – наплати своје познавање политике у Београду СНС 37.6% Коалиција Србија против насиља 33.4% СПС 7.1% Заветници – Двери 6.1% Нови ДСС 5.6% Народна странка 3.05% Добро јутро Београде 2.85% Излазност 56.5%


Искоритите поклон бонус и наплатите своје познавање политике. Јер у Меридиану политика није само празна прича – причамо о прилици за озбиљну зараду.Меридиан још од 2004. омогућио клађење на домаће изборе


У Србији је клађење на председничке и парламентарне изборе могуће од 2004. године, захваљујући кладионици Меридиан, која је донела најбољу праксу западних земаља и нуди разноврсне опције за клађење на изборе свих нивоа у Републици Србији. Такође, избори у САД, Великој Британији, Шпанији, Италији, Француској редовно су у Меридиановој понуди.