JESENJA ŽURKA JE U TOKU! Pridruži se i preuzmi POKLON SPINOVE SVAKE NEDELJE!

Meridian sa ponosom predstavlja promociju Sunday Funday! Zaigraj Expanse Studios slotove, čekaju te poklon spinovi svake nedelje.

Predstavljamo vam sjajnu akciju koja će nedelju pretvoriti u vaš omiljeni dan. Više neće biti dileme šta raditi poslednjeg dana tokom sedmice! Od sada vas čeka u Meridianu fantastična promocija SUNDAY FUNDAY!

Ako volite slot igre, ovo je prava stvar za vas! Svake nedelje tokom oktobra spektakl se održava na slotovima provajdera Expanse Studios.

Potrebno je samo da zaigrate slotove sjajnog provajdera i u igri ste za pregršt POKLON SPINOVA! Postavite svoje uloge na bar 20 DINARA po spinu, neka zabava počne!

Svakim spinom osvajate 10 poena koji vam garantuju napredak na rang-listi najbolje plasiranih igrača. Nagrade će osvojiti 20 najboljih igrača, dok će ŠAMPION ove nedeljne avanture osvojiti 500 POKLON SPINOVA na hit igri Pinata Loca.

Vreme je nestvarnu avanturu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ako još uvek niste, vreme je da se REGISTRUJETE u Meridianu, jer i vi možete učestvovati u promociji SUNDAY FUNDAY! Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *