Ксенија Мркела најбоља атлетичарка у Војводини

Ксенија Мркела, чланица АК "Динамо" Панчево, проглашена је за најбољу младу атлетичарку Војводине .

Њој је уручена поменута награда 23. фебруара на свечаности у просторијама Спортског савеза Новог Сада, а којој су присуствовали Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста, директор Српског Атлетског Савеза ( САС) Слободан Бранковић, председник Атлетског савеза Војводине Горан Обрадовић, угледни атлетски тренери, функционери и атлетичари Војводине.

Љупчо Цветковски, тренер АК "Динамо" истакао је да је у питању велики подвиг њиховог клуба јер су успели да створе још једног шампиона.

-Поносан сам на своје атлетичаре који се раме уз раме такмиче са својим вршњацима који су у старту у огромној предности што се тиче услова у којима раде…. Хвала Ксенији Мркели али и осталим мојим малим – великим шампионима што ме из такмичења у такмичење чине срећним и поносним тренером. Хвала им што из немогућих услова достижу овакве висине и са свих Првенстава Србије долазе са медаљама. Овог пута то је била Ксенија Мркела али немојте сумњати да ће неко из АК ,,Динамо“ Панчево и следеће године бити на неком сличном проглашењу- рекао је Цветковски.

Фото- АК "Динамо"

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *