Медаље за веслаче „Тамиша“

Веслачи панчевачког "Тамиша" узели су учешће на Београдској интернационалној регати „БИР Трофеј Београда 2023“, која је одржана 29 и 30. априла на регатној стази спортско рекреативног центра Аде циганлије.

Марко Јанчикин освојио је злато у јуниорској конкуренцији оставивши испред себе веслача Бегеја. Он је на половини стазе успео задржи предност и прође кроз циљ за секунду и 22 стотинке пре противника.

Младе веслачице Емилија Јелесијевић и Николина Герстнер наступиле су у финалној трци кадетских четвераца скул у комбинацији са веслачицама из Црвене Звезде и завршиле трку на другој позицији.

Лаки веслач Тамиша Милош Бошков освојио је у скифу за лаке веслаче бронзану медаљу.

Другог дана такмичења, у недељу, Марко Јанчикин је у дубл скулу за јуниоре са колегом Милошем Лавирцем из Бегеја је убедљиво, са 10 секунди предности испред другопласираног Партизана, освојио прво место и ново злато.

Николина Герстнер у скифу за кадеткиње освојила је бронзану медаљу а у дубл скулу за кадеткиње са другарицом из Звезде осваја сребро.

Милош Бошков је заједно са својим партнером из Данубијуса, у дубл скулу за тешке веслаче сениоре освојио бронзану медаљу.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *