На Грожђебал возом, специјалним поласцима из Београда

Дани бербе грожђа у Вршцу, познатији као Грожђебал, одржавају се од 14. до 17. септембра. Компанија „Србија воз” увела је специјалне поласке возова током трајања ове популарне манифестације. Додатни поласци из Вршца за Београд уведени су 15, 16. и 17. септембра и то у 23.55 часова.

„Један од најважнијих циљева наше компаније и свих запослених је да путницима сваког дана, у сваком тренутку, омогућимо брзо, удобно, и што је најважније, безбедно путовање. Са том идејом, удружили смо снаге са Туристичком организацијом Вршац како бисмо свим љубитељима грожђа и вина омогућили да уживају у овој прелепој манифестацији и једном од најлепших карневала у нашој земљи, најбољим винима вршачког краја и концертима највећих музичких звезда, а потом се безбедно и брзо врате својим кућама“, каже в.д. директора компаније „Србија воз” Иван Булајић.


Он додаје, да ће, осим удобног, брзог и сигурног путовања, до и са „Грожђебала”, путници уживати у још једној погодности.

„У сарадњи са ТО Вршац свим путницима који током викенда, 16. и 17. септембра, буду имали повратну карту и то са повратком за Београд у 23.55 сати, омогућили смо 30 одсто попуста за туристичку туру која се не пропушта – чувени вршачки „Пут вина”. Видимо се на Грожђебалу“, поручио је Булајић.

Туристичка тура „Пут вина“ подразумева посету локалној винарији са дегустацијом најбољих вина и традиционалним мезетлуком. Уместо 1.500 динара, путнике са повратном картом ово туристичко и искуство које пружа ужитак за сва чула, коштаће 1.000 динара.

Извор-еВршац

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *