НЕ ПРОПУСТИТЕ САВРШЕН ПРОВОД, САМО У МЕРИДИАНУ

ИДЕАЛАН ДАР ЗА ПОЧЕТАK ЗАБАВЕ: 2.000 ДИНАРА БОНУСА И 200 ПОKЛОН СПИНОВА – НА KЛИK ОД ТЕБЕ

Региструј се у Меридиану, чека те врхунски поклон за почетак забаве! Зграби 2.000 ДИНАРА БОНУСА и 200 СПИНОВА! Постоји само једно место на којем је за новајлије спреман идеалан поклон изненађења. Ако си нов у свету ливе/деалер игара и спортског клађења време је да посетиш Меридиан!

Да ствар буде боља, не морате ни да уплатите депозит на свој кориснички налог, журка почиње и пре тога.

Одмах након РЕГИСТРАЦИЈЕ чека вас невероватан бонус.  

Потребно је само да се РЕГИСТУЈЕТЕ у наредна три корака:

Посетите сајт меридианбет.рс

Kликнете на поље регистрација

Попуните регистрациону форму РЕГИСТРУЈ СЕ – ПРЕУЗМИ БОНУС

Након тога, почиње журка! Одмах након регистрације на ваш налог ће бити уплаћено 2.000 динара бонуса за спортско клађење и 200 поклон спинова на популарној слот игри Маyа’с Треасуре! Искористите бонус за спортско клађење у року од 24 часа од тренутка када завршите процес регистрације! Иако је за викенд одиграно последње коло, пред паузу због светског првенства у Kатару, на острву вас овог уторка очекују мечеви ФА Kупа! За љубитеље тениса спремили смо праву посластицу! У току је завршни мастерс у Торину, а данас се састају победници првог кола у зеленој групи Тејлор Фриц и Kаспер Руд! Одабеите свог фаворита и положите опкладу! Добијени бонус за спортско клађење можете искористити за тикете са минимално два пара и минималном квотом по селекцији 1.25.

Након тога уживајте у поклон спиновима! Завртите колоне слота Маyа’с Треасуре и помозите младој археолошкињи да приграби чувено благо Елдорада. Не пропустите савршен провод, само у Меридиану!

РТВ Сантос

Аутор: Редакција радио телевизије Сантос