Нови в.д. директор Предшколске установе “Срећно детињство” Пландиште

Еуђенија Михајлов именована је за вршиоца дужности Предшколске установе “Срећно детињство” из Пландишта, у складу са Решењем Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице.

Еуђенија Михајлов, струковни васпитач, именована је на ову функцију уместо досадашњег вршиоца дужности директора Лие Скумпија, којој је овај мандат истекао протеком законског рока.


Еуђенија Михајлов рођена је у Вршцу. Основну школу завршила је у Пландишту, док је гимназију и Педагошку академију завршила у Вршцу, као и Вишу школу за образовање васпитача. Такође, Еуђенија је 2009. године завршила и специјалистичке студије са звањем – струковни васпитач, специјалиста за припремни предшколски програм из области педагошких наука. У складу са новим планом и прогамом, тренутно ради на изради мастер рада на Учитељском факултету у Београду.

У својој досадашњој каријери запослена је у ПУ “Срећно детињство” Пландиште од јануара 1996. године, учесник је у неколико значајних пројеката прекограничне сарадње са Румунијом а који су везани за развој и унапређење предшколске установе.

Аутор је неколико публикација у специјализованим новинама за децу и омладину на тему развоја и одрастања и активни је учесник на многобројним емисијама за децу на домаћим и регионалним телевизијама. Активан рад са децом и учествовање на конкурсима Еуђенији је донео неколико захвалница, плакета и диплома од стране акредитованих установа у земљи и иностранству.

Извор-еВршац

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *