НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ ВРШЦА

Градоначелница Вршца, Драгана Митровицћ, упутила је честитку својим суграђанима.

"Драги суграђани,

са поносом могу рећи да су и годину на измаку обележиле значајне инвестиције. Улагањем у инфраструктуру реализовали смо неколико важних пројеката и на тај начин створили могућност за унапређење привредног амбијента. Улагали смо и у здравство, образовање, културу, спорт...

Ни један сегмент друштва није изостављен. Водили смо социјално одговорну политику, посвећујући посебну пажњу породици и деци. Подигли смо еколошке стандарде до нивоа да смо сада један од најбољих примера у Србији.

Вођени пре свега потребама грађана Вршца, али и даљег развоја нашег града, и у наредној 2023. години планирали смо још значајнија улагања у свим областима, како у граду, тако и у нашим селима јер су нам једнако важни услови живота свих суграђана.

Два насељена места, добиће најсавременије спортске сале, готово стотину вршачких малишана имаће од наредне школске године потпуно нови вртић, индустријска зона Север, биће спремна да прими своје прве инвеститоре, а број реконструисаних путева и тротоара биће удвостручен.

Вама и вашим породицама драги суграђани желим да новогодишње и божићне празнике проведете у миру и весељу, а да вам година пред нама донесе добро здравље и много успеха на сваком пољу."

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *