Новогодишња представа за децу у форми мјузикла
Новогодишња представа за децу у форми мјузикла, интерактивни спој кретавности и уметничког перформанса хора „Распевано срце“, Акро денс студија “Супер Стар” и Креативне глумионоце „Смехуљци ВАУ АРС“, одржаће се 22. децембра од 19 часова на великој сцени НП “Стерија“ .


Деца као и сваке године припремају представу за дочек Нове Године и Деда Мраза. Посебан акценат стављају на песму која мора бити магачина и хитична, са универзалном поруком и допадљива малој и великој деци, посебно Деда Мразу.

Представа коју је написала и драматизовала књижевница Верица Преда ПреВера, а коју изводе чланови Креативне глумионице „Смехуљци ВАУ АРС“ је веома духовита и динамична. Носи универзалну поруку која каже да су другарство, љубав и доброта коју поклањамо, основни елемент и полазна тачка у решавању сваке ситуације.


Магију ове представе стварају плесачи и певачи. Популарне и ауторске песме, на модеран начин и драматизацију, изводе чланови хора „Распевано срце“ које води Соња Матанов Јерковић. Маштовите кореографије, у оригиналним костимима, изводе плесачи из Ацро – данце студио “Супер Стар” под менторском палицом професорке Александре Иванов и Марије Мркаја.

Овај мјузикл носи едукативни карактер и путоказ како децу кроз плес, реч и песму, усмеравати ка правим вредностима и научити да се сналазе и без модерне технологије. Ова представа ће сигурно бити изузетно интересантна, како родитељима, тако и деци, колико због теме, духовитог и креативног приступа, толико и због чињенице да у њој учествује преко стотину деце из вршачке општине, међу којима сигурно има и њихових другара.


еВршац