Одржано првенство Војводине у стрељаштву

Протеклог викенда је у Панчеву одржано Првенство Војводине по Б програму за пионире ваздушном пушком и пиштољем,као и по Ц програму ваздушном пушком за јуниоре и сениоре.

Организатор спортске манифестације била је Стрељачка дружина ''Панчево 1813''.

Екипа пионира Стрељачке дружине''Панчево 1813'' ваздушним пиштољем је освојила прво место у саставу : Јован Кондић, који је освојио сребрну медаљу са 177, Огњен Бунчић, који је освојио бронзану медаљу са 175 и Оливер Зораје са 149 кругова, а појединачно је наступио и Никола Флора са 120 кругова као и Ана Неговановић у конкуренцији пионирки.

Екипа пионирки пушком је осма а екипа пионира пета, док је екипа сениора серијском ваздушном пушком по Ц програму, освојила прво место у веома јакој конкуренцији од 12 екипа и 48 такмичара. Такмичар Габриел Даутовић освојио је бронзану медаљу.

Екипа јуниора је освојила друго место, а за екипу су наступили Немања Ђорђевић који је освојио бронзану медаљу са 358 кругова, Огњен Бунчић који је четврти са 356 кругова и Огњен Лукић са 339 кругова , као и појединачно Лука Модошанов са 312 кругова.

Теодора Кондић је са 371 кругом освојила златну медаљу у категорији јуниорки, а са 365 кругова је пета сениорка. Екипа сениорки је освојила четврто место а екипа јуниорки шесто.

Сви такмичари у јуниорским и сениорским категоријама су стекли право наступа и на Првенству Србије које ће бити одржано 07.маја у Ивањици.

Фото- Стрељачка дружина ''Панчево 1813''

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *