ОФК ВРШЦА ОСВОЈИО ПРВО МЕСТО У СРПСКОЈ ЛИГИ И ИЗБОРИО ПЛАСМАН У ПРВУ ЛИГУ СРБИЈЕ

Екипа ОФК Вршца освојила је прво место у Српској лиги група Војводина и тако изборила пласман у Прву лигу Србије. То је највећи успех у историји вршачког фудбала, који се у Граду под Кулом игра дуже од века, а сутра ће екипи ОФК Вршца бити уручен и пехара првака након утакмице против екипе Кикинде која почиње у 17.30 часова на Градском стадиону у Вршцу.

Позвали су из ОФК Вршца навијаче да се сутра на Градском стадиону окупе у што већем броју како би заједно прославили историјски успех, а како сазнајемо, припремили су и специјална изненађења за најверније.

"Драги наши навијачи, суграђани, пријатељи и поштоваоци нашег градског клуба, желимо да вас обавестимо да је дуго чекана и прижељкивана промоција у Прву лигу Србије је ту! Дуга традиција вршачког фудбала добила је нови чланак исписане историје! Дођите да заједно прославимо историјски успех! Након утакмице са екипом из Кикинде биће организовано свечано уручење пехара нашем клубу! Желимо да вас позовемо у што већем броју јер ово није успех само нас, ово је и успех свиха нас. Видимо се на Главном стадиону од 17.30!", саопштио је ОФК Вршац. 

 

Извор: vrsac.com