Општина Пландиште доделила уговоре за средства намењена спортским клубовима

У присуству председника општине Пландиште Јована Репца, представници спортских клубова и организација са територије те локалне самоуправе потписали су уговоре о суфинансирању годишњих програма у области спорта у циљу развоја и унапређење спорта на територији Општине Пландиште.

Како је истакао Репац обраћајући се присутнима у Културном центру „Вук Караџић“, Одлуком о буџету за 2023. годину предвиђено је укупно 13 милиона динара за суфинансирање програма у области спорта, који су расподељени спортским клубовима и организацијама на основу плана реализације, извештаја и критеријума предвиђених законом и правилником о одобравању и финансирању програма.

Репац је додао да му је посебно драго што види да помоћ Општине доноси велике резултате, обзиром на велике спортске успехе које бележе спортисти на свим пољима.

- Иако смо мала општина, можемо да се похвалимо великим резултатима у свим гранама спорта. Свим спортистима и спортским радницима желим пуно успеха у даљем раду и такмичењима, а ми као локакна самоуправа ћемо се потрудити да им обезбедимо све предуслове за бављење спортом, за напредак и развој спорта у нашој општини- рекао је Јован Репац, председник општине Пландиште.

Фото-Општина Пландиште

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *