Општина Пландиште расписала два јавна позива

Општина Пландиште расписала је Јавни позив за избор корисника на територији Општине Пландиште за доделу три пакета помоћи у грађевинском материјалу и опреми за избегла лица.

Циљ расписивања поменутог јавног позива је побољшање услова становања избеглица кроз доделу три пакета помоћи у грађевинском материјалу и опреми намењеној за завршетак или адаптацију стамбеног објекта. Помоћ је бесповратна и одобрава се за набавку грађевинског материјала и опреме укупне вредности до максималних 800.000,00 динара односно минимално 250.000,00 динара по породичном домаћинству корисника.

Општина Пландиште расписала је и Јавни позив за избор корисника за доделу помоћи за решавање стамбеног питања избеглица за куповину две сеоске куће са окућницом и доделу једнократне помоћи у грађевинском материјалу за поправку и санацију предметне куће. Помоћ за куповину сеоске куће одобрава се у максималном износу од 1.700.000,00 динара, док се помоћ у грађевинском материјалу за адаптацију куће одобрава у максималном износу од 250.000,00 динара.

Комплетан текст конкурса и образце пријаве можете пронаћи на званичном сајту Општине Пландиште.

Фото- Општина Пландиште

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *