OSVOJI PUTOVANJE IZ SNOVA: Zabavi se uz novu igru i rezerviši karte za Meksiko!

Postani deo Pinata Loca Madness promocije u Meridianu i preuzmi jednu od sto fantastičnih nagrada! Glavna premija - PUTOVANJE U MEKSIKO ZA DVOJE!

Koliko puta do sada ste maštali da posetite jednu od neodoljivih egzotičnih destinacija? Kuba, Meksiko, Dominikanska Republika... Meridian i ovoga puta vaše snove pretvara u stvarnost!

Ukoliko se pridružite promociji PINATA LOCA MADNESS koja je upravo u toku u Meridianu, pruža vam se šansa da osvojite PUTOVANJE U MEKSIKO ZA DVOJE!

Promocija je podeljena u tri faze i trajaće sve do 31. avgusta. Od vas se traži samo jedno - uživajte u slot igrama provajdera Expanse Studios!

Podesite svoje uloge na minimum 20 DINARA po spinu, a svakim spinom ćete osvojiti 10 poena koji vam donose napredak na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Nagrade će biti dodeljene posle završne, treće faze! Osim EGZOTIČNOG PUTOVANJA možete osvojiti električni skuter, električni trotinet, neodoljive bonuse i poklon spinove!

Upadajte, još uvek nije kasno da kaparišete SVOJE KARTE ZA MEKSIKO!

Nemate aktivan korisički nalog u Meridianu? Vreme je da se REGISTRUJETE! Odmah nakon REGISTRACIJE vas čeka 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

Međutim, ni to nije sve! Uplatite 500 ili više dinara i u igri ste za NAJVEĆI BONUS NA PRVI DEPOZIT NA BALKANU! Na ovaj način možete osvojiti NESTVARNIH 120.000 DINARA!

Ne propustite talas vrhunskih bonusa ovog leta na MESTU NAJBOLJE ZABAVE!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *