Pinata Loca Madness i Meridian te vode na putovanje iz snova: Karte za Meksiko su spremne!

Uz promociju Pinata Loca Madness u Meridianu pruža ti se šansa da osvojiš jednu od 100 sjajnih nagrada. Glavna premija - PUT U MEKSIKO ZA DVE OSOBE!

Ako ste ljubitelji vrhunskih slot igara predlažemo vam da tokom leta posetite Meridian. Ono što vas tamo čeka je promocija PINATA LOCA MADNESS koja će trajati sve do kraja avgusta.

Uz malo sreće možete izaći kao pobednik ove letnje avanture i osvojiti fantastičnu nagradu: PUTOVANJE U MEKSIKO ZA DVE OSOBE!

Promocija je podeljena u tri faze, a u toku je druga faza ove akcije. Vaš zadatak je da uživate u slotovima provajdera Expanse Studios.

Podesite uloge na minimum 20 DINARA po spinu i zabava može da počne. Svakim dobitnim spinom osvajate određeni broj poena koji vam donose napredak na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Na kraju završne, treće faze biće uručene nagrade najboljima, a pored GLAVNE PREMIJE očekuju vas: električni skuter, električni trotinet, MILION DINARA BONUSA i pregršt POKLON SPINOVA!

Uživajte u najvećoj letnjoj fešti!

Još uvek nemate korisički nalog u Meridianu? Vreme je da se REGISTRUJETE! Odmah nakon REGISTRACIJE vas čeka 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

Međutim, ni to nije sve! Uplatite 500 ili više dinara i u igri ste za NAJVEĆI BONUS NA PRVI DEPOZIT NA BALKANU! Na ovaj način možete osvojiti NESTVARNIH 120.000 DINARA!

Posetite Meridian i preuzmite svoju nagradu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *