Почели радови на реконструкцији железничког путног прелаза у Панчеву

Радови на реконструкцији железничког путног прелаза у Панчеву, у Улици Жарка Зрењанина, на прузи Панчево Варош - Панчево Војловица почели су данас, саопштила је "Инфраструктура железница Србије".
Радови ће трајати до 13. августа, до када ће ова локација бити затворена за друмски саобраћај, који је преусмерен на друге панчевачке улице.

Како се наводи, за време трајања ових радова биће обустављен железнички саобраћај на станичним колосецима у станици Панчево Војловица, али ће у функцији бити отворена пруга Панчево Варош - Панчево Војловица.

"Инфраструктура железница Србије" подсећа да је реч о обимним радовима који обухватају замену горњег и доњег строја двоколосечне пруге, израду дренаже и полагање гумених панела.

Овај путни прелаз, са укупно шест трака за друмски саобраћај у оба смера, обезбеђен је полубраницима, као и хоризонталном и ветикалном друмском сигнализацијом.

Радове на горњем строју пруге изводи Инфраструктура железница Србије, а реконструкцију доњег строја изводи предузеће "Триопројект".


Извор: ТАЊУГ/ИНФРАСТРУКТУРА ЖЕЛЕЗНИЦЕ СРБИЈЕ/ ГОРАН МИЈОВИЋ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *