Радови на реализацији пројекта уређења и санације приступних саобраћајница на локалним путевима

У Пландишту се интензивно изводе радови на реализацији пројекта уређења и санације приступних саобраћајница на локалним путевима. Радови се тренутно изводе у улици Карађорђева, на локацији испред Дома културе.

У оквиру реализације пројекта уређења и санације путне инфраструктуре под називом “Рехабилитација саобраћајница у насељеном месту Пландиште” радови се изводе на уређењу и ојачавању коловоза и асфалтирању паркинг места код Дома културе.


“У оквиру реализације пројекта уређења саобраћајница предвиђено је и партерно уређење паркинг места и наставак асвалтирања дела улице Карађорђева од кружног тока до улице Пашњачка. Извођачи радова обављају одличан посао и поред врло високих температура и отежаних услова рада, радови ће се окончати у свим зацртаним роковима. Улице Карађорђева и Војвођанска биће комплетно саниране захваљујући одличној сарадњи са Управом за капитална улагања АП Војводина. Улагање у инфраструктуру је велики инвестициони подухват за буџет Општине Пландиште и зато је подршка Управе за капитална улагања и ресорних министарстава од круцијалне важности за наставак улагања у санацију комуналне и путне инфраструктуре”, истакао је Јован Репац, председник Општине Пландиште.

Због извођења радова на деоницама локалног пута саветује се возачима да обрате посебно пажњу на знакове и светлосну сигнализацију и да брзину свог возила прилагоде условима на путу.

еВршац

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *