Шест медаља за атлетичаре Тамиша на Fox Trail трци
На Девојачком бунару 8. октобра одржана је трећа по реду Fox Trail трка. Организатор такмичење је била Општина Алибунар и АК Панонија из Панчева.

У предивном амбијенту, усред Делиблатске пашчаре окупило се више од 500 атлетичара из целе Србије, у тркама кроз природу подељених у старосне категорије. Атлетски клуб Тамиш, предвођен тренером Зораном Коцићем, је учествовао са тридесет и троје младих атлетичара и остварио врло запажен успех освајањем шест медаља.

У категорији атлетских школа Б, у конкуренцији девојчица Дуња Вучковић је убедљиво освојила златну медаљу у трци на 200 м. Уна Војводић још једна од изузетно талентованих девојчица АК Тамиш је у категорији атлетских школа Б, такође у трци на 200 м освојила сребрну медаљу.

У категорији старијих атлетских школа (У12) Николина Радовановић је у трци на 200 м освојила сребрну медаљу, а Нађа Цветковић бронзану.

У категорији старијих пионира (У16) у трци на 400 м, Давид Зељковић је на својој првој трци дошао до бронзаног одличја. У категорији јуниорки (У18) Тара Миленковић је такође на својој првој трци на деоници од 500 м у великој борби дошла до трећег места и бронзане медаље.

извор: РТВ Панчево