Средства за развој спорта у Пландишту

У оквиру реализације Конкурса за финансирање посебног програма којим се доприноси развоју спорта на територији Аутономне покрајине Војводине, Одбојкашки куб Пландиште и Омладински фудбалски клуб Пландиште добили су средства за унапређење и развој спорта код деце и омладине.
Свечаном потписивању уговора у Покрајинском секретаријату за спорт и омладину присуствовао је Игор Мировић, Председник Покрајинске владе Војводине, Дане Баста, покрајински секретар за спорт и омладину и представници спортских клубова са територије Општине Пландиште Далибор Путица и Сава Стојић.

У оквиру реализације програма “Одбојка за све” Одбојкашком клубу Пландиште одобрена су новчана средства у укупном износу од 300.000,00 динара за реализацију посебног програма који дорпиноси развоју спорта у АП Војводини.

Омладниском фудбалском клубу Пландиште је за реализацију свог пројекта “Фудбал – игра без граница” одобрено укупно 300.000,00 динара за развој и унапређење спорта и културе код деце.

Одобрена средства по основу Јавног конкурса за финансирање посебних програма наменски се користе за унапређење спорта, афирмацију младих у спорту, промоцију спорта и рекреације код деце и омладине.

Извор-еВршац

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *