Сутра 24. седница СО Пландиште

Нова, 24. седница Скупштине општине Пландиште заказана је за уторак, 30.05.2023. године. За дневни ред предстојеће седнице предложено је 13 тачака.

Одборници ће прво разматари Предлог Одлуке о приступању промени Пословника Скупштине општине Пландиште а затим и предлог Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања пољопривредног земљишта и државној својини у непољопривредне сврхе, предлог Годишњег плана заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта општине Пландиште.предлог Одлуке о измени Одлуке о одвођењу и пречишћавању отпадних и атмосферских вода.

Одборници ће на предстојећој седници разматрати и предлог Решења о измени Решења о образовању Комисије за планове, Програма одржавања јавних површина за 2023. годину, Извештај о имплементацији Плана јавног здравља општине Пландиште за 2023. годину, Извештај о раду Савета за здравље општине Пландиште за период јануар-децембар 2022. године као и предлоге Решења о утврђивању престанка права доктора медицине за стручно утврђивање времена и узрока смрти умрлих ван здравствене установе и право на издавање о смрти. Предлог Решења о одређивању доктора медицине за стручно утврђивање времена и узрока смрти умрлих ван здравствене установе и право на издавање потврде о смрти, предлог Решења о висини накнаде за рад председника и чланова управних и надзорних одбора Културно-образовног центра „Вук Караџић“ Пландиште и Народне библиотеке Пландиште, предлог Решења о давању сагласности на Одлуку о изменама и допунама Статута народне библиотеке Пландиште и предлог Решења о давању овлашћења за правну заштиту имовинских права и интереса Општине Пландиште.

Општина Пландиште

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *