СВЕЧАНО УРУЧЕНИ ПАКЕТИЋИ ДЕЦИ ИЗ ДОМА ЗА ДЕЦУ И ОМЛАДИНУ „ВЕРА РАДИВОЈЕВИЋ“

У Градском музеју Вршац, свечано су уручени пакетићи деци из Дома за децу и омладину "Вера Радивојевић" у Белој Цркви, за које је био организован новогодишњи коктел Града Вршца. На почетку дружења, "Еду театар" Вршац извео је дечју новогодишњу представу "Нова година у јежевој кућици" након чега је Деда мраз уз фотографисање, сваком детету уручио поклон који је оно пожелело. Поред представника Града Вршца, коктелу су присуствовали и привредници који су даровали ове пакетиће, којима су Град Вршац и Дом за дец и омладину "Вера Радивојевић" Бела Црква припремили захвалнице.

"Велика ми је част и драго ми је што смо данас имали прилику да вам будемо домаћини у нашем Граду, ово је само један од пројеката који смо заједно реализовали, а наставићемо сарадњу и у будућности. Ви сте увек добродошли у Вршац и желим вам пријатан боравак данас у нашем граду." изјавила је у свом обраћању градоначелница Вршца Драгана Митровић.

Након поделе пакетића, данашњи гости Вршца имали су слободно време на Вршачком брегу, а након тога им је организован свечани ручак у одмаралишту Црвеног крста.

Град Вршац се захваљује привредницима који су учествовали у овој новогодишњој акцији и својим малим доприносом некоме донели велику радост.

Извор: vrsac.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *