Трећи мандат за Драгану Митровић, градоначелницу Вршца
Драгана Митровић и у трећем мандату обављаће функцију градоначелнице Вршца. За то је гласала већина одборника у Скупштини града на конститутивној седници.

Дејан Сантрач је изабран за њеног заменика, а изабрани су и нови чланови Градског већа: Ливија Станојев, Дејан Чебзан, Славиша Максимовић, Слободан Јованов, др Трајан Качина, Мирослав Лепир и Марио Опричић. Скупштином ће у наредне четири године председавати Милован Вујичић, док ће његов заменик бити Ненад Барош.


За секретара Скупштине Града Вршца именована је Андријана Максимовић, а за заменика секретара Скупштине Града Вршца изабрана је Јелена Мушкиња.

У свом обраћању нова-стара градоначелница захвалила се  грађанима Вршца на огромном поверењу и убедљивој подршци коју су  указали победничкој листи на последњим локалним изборима:


-Иза нас су још четири године у којима смо успешно наставили да стварамо један лепши и модернији Вршац. Поносна сам на то што смо у претходном мандату урадили највећи део онога што смо обећали Вршчанима. Највећи резултат нашег преданог рада је свакако завршетак инфраструктурног опремања Индустријске зоне „Север“ која је сада потпуно спремна да прими прве инвеститоре. Сопственим средствима изградили смо потпуно нови дечји вртић, захваљујући којем више неће бити листи чекања. Захваљујући капиталним улагањима, вршачко здравство данас пружа знатно квалитетнију дијагностику, шири спектар медицинских услуга и ефикасније лечење наших суграђана. У набавку најсавременије медицинске опреме за Општу болницу Вршац, инвестирано је више од 350 милиона динара. Дом здравља Вршац добио је последњу генерацију санитетских возила и опреме за ургентну медицину, док је у Специјалној болници за психијатријске болести “Др Славољуб Бакаловић”, изграђен први специјализовани Центар за деменцију у Србији и региону- истакла је , између осталог, Митровић.


Фото-еВршац