ТУРИСТИЧКА ПОНУДА ТОКОМ ЈЕСЕНИ И ЗИМЕ У БЕЛОЈ ЦРКВИ

Летња туристичка сезона у Белој Цркви завршена је крајем септембра, а из Туристичке организације најављују богат програм током јесени и зиме. Туристичка сезона у Белој Цркви ове године почела је отварањем Белоцркванског карневала, који је окупио туристе из целе Србије и региона.

Сезона купања на језерима почела је половином јуна због веома топлог времена, а како каже Новица Јовановић, директор ТО, ова сезона је била једна од најбољих. Ми оцењујемо турстичку сезону која је иза нас као успешну, зато што смо имали велики број сунчаних дана. Морамо да похвалимо политику Министарства трговине, туризма и телекомуникација са субвенционисаним ваучерима.

Они су успрели да продуже туристичку сезону код нас ове године, рекао је Новица Јовановић, директор ТО Бела Црква Туристи током лета најчешће посећају језера, а како кажу из Туристичке организације, ове јесени и зиме фокусираће се да их привуку да посете и центар Беле Цркве. Једна од главних манифестација биће и Новогодишњи базар на којем ће одржати пригодан културно-уметнички програм за децу. Планови за убудуће су нам да реализујемо Новогодишњи базар, ове године имачемо и клизалиште које ће бити постављено на платоу између аутобуске станице и пијаце. Гледаћемо да обагатимо и програм везано за новогодишње чари како би најмлађима приближили новогодишњи дух. Новогодишњи базар почеће другом половином децембра, а сви заинтересовани моћиће да на базару пронађу ручне радове, украсе , слатке и слане ђаконије за своје новогодишње и божићне трпезе.

Инфо: vojvodjanski.com