Uživaš uz poker? Zaigraj Texas Hold’em i preuzmi FANTASTIČNE NAGRADE!

Pokaži svoju lojalnost - zaigraj najpopularniju verziju pokera i Meridian te časti turnirskim ulaznicama i sjajnim nagradama!

Ono što svaki ljubitelj pokera želi jeste učešće na prestižnim turnirima i odmeravanje snaga sa najboljim pokerašima širom sveta.

Pa, upravo te stvari ti ekskluzivno omogućava Meridian uz čuveni Texas Hold'em Poker!

Pravila promocije Poker Loyalty Care su veoma laka. Vaše je samo da se zabavljaš uz najpopularniju verziju ove igre, a ukoliko dostigneš nedeljni RAKE od 50€, bićeš nagrađen turnirskim ulaznicama u rasponu od 1€ do 20€.

Ipak, deo priče sa nagradama se tu ne završava. Svake nedelje ti se pruža šansa da osvojite od 100 do 3.500 poena. Da stvar bude bolja poene možeš pretvoriti u keš, a 100 poena će vam doneti 1€.

Za još bolju zabavu i još bolji doživljaj igre instaliraj Meridian Poker aplikaciju. Najmoćniji poker softver ti omogućava da vidiš blajndove, da vidiš broj aktivnih igrača, pregled svih ruku odigranih u poslednjih sat vremena i još mnogo toga…

Ali, pre nego što vrhunska zabava počne, ako još uvek nemaš korisnički nalog u Meridianu - potrebno je da uradiš samo jednu stvar: REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS!

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje sjajan BONUS DOBRODOŠLICE! Dakle, ako još uvek nemaš aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJEŠ i otkriješ svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na tvoj korisnički nalog će biti uplaćeno 1.000 DINARA BONUSA koje možeš iskoristiti na celokupnoj slot ponudi!

Preuzmi vašu dozu bonusa i pretvori ga u OZBILJNU LOVU!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *