Вредна опрема за Полицијску станицу у Пландишту

Савет за безбедност саобраћаја Општине Пландиште, на челу са председником Јованом Репцом уручио је вредну донацију Полицијској станици Пландиште у виду опреме неопходне за несметано функционисање сектора јединица саобраћајне полиције. Уручењу ове вредне донације присуствовао је и Слободан Ђоковић, начелник ПС Пландиште.


“Савет за безбедност саобраћаја Општине Пландиште врло активно ради на повећању опште безбедности свих учесника у саобраћају, кроз организовање екукативних акција за најмлађе учеснике у саобраћају и развоју свести о обавезности поштовања саобраћајних правила, као и постављањем и санацијом саобраћајне инфраструктуре, заштитних ограда и брзинских дисплеја у зонама школа. У складу са програмом рада Савета и Законом о безбедности саобраћаја на путевима, једна од кључних ставки је и опремање јединица саобраћајне полиције и ватрогасно спасилачких јединица. Овом приликом у сарадњи са Полицијском станицом Пландиште набавили смо врло вредну опрему у виду несесера за вршење саобраћајних незгода, рефлектујућих чуњева, лампи, рефлектора, ГПС уређаја, која ће им сигурно помоћи у извршавању радних задатака. Посао који припадници ове јединице обављају је врло одговаран и зато се трудимо да помогнемо колико смо у могућности и обезбедимо им додатна средства и опрему за рад”, истакао је председник Општине Пландиште, Јован Репац.

“У складу са програмом рада Савета трудићемо да и у будућности помогнемо и унапредимо сарадњу са како са Полицијском станицом Пландиште, тако и са ватрогасно спасилачком јединицом и Сектором за ванредне ситуације. Превентивно промотивне активности и едукативне акције један су од приоритета рада Савета”, додао је Репац.

Извор-еВршац

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *