Вршцу из покрајинске касе скоро 170 милиона динара за пројекте

Граду Вршцу, по Јавном конкурсу Управе за капитална улагања АП Војводине, додељена су средства за суфинансирање укупно три пројеката у износу од 166.514.165,80 динара.

Та средства биће утрошена за реализацију пројеката који се односе на реконструкцију раскрснице улица Дејана Бранкова, Боре Костића, Живе Јовановића и Филипа Вишњића са изградњом кружног тока саобраћаја. Планирано је и опремање инфраструктуром Индустријске зоне „Север“ у Вршцу, као и завршетак изградње школско-спортске хале у Уљми.

Како је истакла градоначелница Вршца Драгана Митровић, инфраструктурно опремање Индустријске зоне „Север“ је пројекат који је у току и средства која су опредељена веома су значајна како би се завршило комплетно инфраструктурно опремање до краја ове године.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић уручио је данас уговоре за финансирање и суфинансирање 47 капиталних пројеката у АП Војводини, представницима 36 локалних самоуправа, међу којима су, поред Вршца, из Јужног Баната, Панчево, Ковачица, Ковин и Опово.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *