ОПШТИНА БЕЛА ЦРКВА УЧЕСТВОВАЛА НА МАНИФЕСТАЦИЈИ „ДАНИ ПОРОДИЦЕ У СРБИЈИ“
Општина Бела Црква је на манифестацији „Дани породице у Србији“, која је по други пут одржана у Перлезу, имала свој штанд где су представљене мере пронаталитетне политике и подршке породици које се спроводе у нашој општини.

Манифестацију „Дани породице у Србији“ свечано је отворила Верица Лазић, саветница Председника Републике која је изразила задовољство што је у прилици да се обрати као изасланик председника Александра Вучића. Манифестацији је присуствовао директор Владине канцеларије за Србе у региону и расејању Арно Гујон и др Даница Грујичић. Општина

Бела Црква споводи следеће мере пронаталитетне политке и заштите породице: једнократна помоћ новорођеној деци, доделу аутоседишта бебама, новчана помоћ ђацима првацима, новчана помоћ за куповину школског прибора ученицима из социјално угрожених породица, новачана помоћ за ужину ученцима из социјално угрожених породица, регулисање трошкова превоза и смештаја ученицима ван места пребивалишта из социјално угрожених породица, новчана помоћ студентима из социјално угрожених породица.  

Извор: infobc.rs