30. новембра Виртуелни сајам запошљавања у Панчеву
У четвртак, 30. новембра од 10 до 16 сати Национална служба за запошљавање организује други Виртуелни сајам запошљавања уз коришћење модерне технологије која обезбеђује једноставан приступ.


Јелена Шиник, директорка НСЗ филијала Панчево каже да је на Сајму обезбеђено учешће компанија које траже нове запослене, а неограничен је број регистрованих учесника, јер се Сајам организује на територији целе Србије.


„Заинтересовани ће имати прилику да разговарају са послодавцима. На овом сајму могу да учествују сва незапослена лица, без обзира да ли се налазе на евиденцији Националне службе за запошљавање. Регистрација на wеб платформи је једноставна, а сви који се региструју добијају лични налог који ће моћи да користе на сајмовима који ће се убудуће организовати“, каже Шиник.


Осим што ће сви посетиоци сајма моћи да разговарају са послодавцима, моћи ће да сазнају и како се пише радна биографија, као и да се пријаве на понуђене послове.


„Учешће на Сајму је бесплатно и може да се приступи са било ког уређаја, мобилног телефона, компјутера и то без потребе инсталирања било чега. Током трајања Сајма учесницима ће бити омогућен контакт са послодавцима, а ту ће бити и запослени из Националне службе за запошљавање који ће такође давати инормације“, каже директорка Шиник.


Јелена Шиник истиче да они који желе да се пријаве на Виртуелни сајам запошљавања требало би да припреме радну биографију и сниме је у пдф формату како би могли одмах да је приложе послодавцима. Заинтересовани могу да се региструју на www.nsz-virtuelnisajam.rs


Извор-Војводина уживо