БОЖИЋ: СТИЖЕ ЛЕК ЗА „ДЕЦУ ЛЕПТИРЕ“, ЉУДИ ВИДЕ РЕЗУЛТАТЕ
„Грађани Србије јако добро виде каква је ситуација и ко какву кампању води“, започела је разговор Сандра Божић чланица председништва Српске напредне странке, за најновије издање емисије Отворени студио.


„Путујем доста по земљи, нон стоп сам на точковима, а то и иначе радим и ако није кампања, јер се трудим да посао народног посланика радим онако како то доликује, а то је комуникација са грађанима“ истакла је и додала:


„Морам рећи да је ситуација заиста добра, људи су свесни резултата које је СНС у претходном периоду направила , колико год се Ђиласови и Шолакови медији трудили да то деформишу, на терену је оно што је истина људи и те како добро реагују и кампања СНС-а је апсолутно примерена“. Грађани јасно виде резултате и оно што је Александар Вучић пласирао као пут развоја Републике Србије, наглашава Божић.

„Стиже лек за „децу лептире који“ ће деца добијати у Србији на рачун здравственог фонда и то је феноменална вест“, рекла је Божић.


О овој и многим другим актуелним темама говорила је Сандра Божић, а цела емисија се емитује вечерас од 20 ч на каналу ТВ Фрушка гора.