“До гуше у пеленама” у организацији Културног центра Пландиште
Културни центар Вук Караџић Пландиште организовао је још једну врло занимљиву позоришну представу под називом “До гуше у пеленама”.


Позоришна представа организована је у биоскопској сали Културног центра и уз беплатан улаз за све посетиоце, сала је била испуњена готово до последњег места.Према речима организатора ова урнебесна комедија са елементима мелодраме на врло допадљив начин приказала је све мале и велике проблеме једне породице у ишчекивању принове. Плејада глумаца нашег драмског позорја успела је да публици предочи најбоље од најбољег, уз много смеха и аплауза.

Представа сама по себи прати живот једне породице, њихове реакције, доскочице, понашање и део свакодневице са којима се сусреће сваки брачни пар који очекује рођење детета. Радњу представе чине породични односи и шта се дешава када се најближа фамилија умеша у живот младог брачног пара који очекује бебу. Кроз комичне ситуације наши јунаци пролазе кроз разна питања, како назвати бебу, ко шта треба да ради када беба стигне, да ли би мушкарци могли да издрже порођај?


Захваљујући виспреној и луцидној глумачкој игри Катарине Вићентијевић, Милана Чучиловића, Предрага Дамњановића, Исидоре Милиновић и Стефана Уроша Тешића публика је могла да се идентификује и препозна сопствену породицу у комичним, али и дирљивим моментима. Публика свих генерација смејала се догодовштинама наших јунака у ситуацији “шта да очекујете када очекујете” бебу.


Публика је имала прилике да ужива у главним улогма бардова наше позоришне сцене, глумацима који су врло живописно дочарали један сегменг живота и борбе сваког младог брачног пара.Глумачку екипу чинили су Стефан Урош Тешић, Катарина Вићентијевић, Милан Чучиловић, Исидора Милиновић и Предраг Дамњановић. Судећи према утисцима публике, ова представа испунила је сва очекивања, па и више од тога. Богати програмски садржај који припрема Културни центар Пландиште најављује нове представе на радост многобројних љубитеља драмске уметности.


Војводина уживо