Добри резултати панчевачких стрелаца

Пет такмичара пет такмичара Стрељачке дружине' 'Панчево 1813''учествовало је у првом колу Купа СС Србије МК оружјем по А програму у Новом Саду, на којем су остварили запажене резултате.

Алекса Ракоњац је освојио сребрну медаљу у катекорији јуниора са 576 кругова у троставу 3x20 метака МК пушком, и пласирао се у финале сениора на четвртој позицији, а након финалног меча је освојио сребрну медаљу и у конкуренцији сениора.

Ива Ракоњац је са резултатом од 570 кругова освојила четврто место у категорији јуниорки у троставу 3x20 метака мк пушком, пласирала се на седмој позицији у финале сениорки и успела да освоји шесто место након финалног меча.

Марко Нинковић је био најуспешнији МК спорт пиштољем и освојио златну медаљу са 551 кругом у категорији јуниора, а сребрну медаљу мк пиштољем слободног избора у комкуренцији сениора са 503 круга.

Велимир Нинковић је освојио сребрну медаљу са 507 кругова МК спорт пиштољем у категорији јуниора, а бронзану медаљу са 489 кругова у конкуренцији сениора пиштољем слободног избора.

Стефан Кешишјан је освојио бронзану медаљу у категорији јуниора са 473 куга МК спорт пиштољем, док МК пиштољем слободног избора није наступио.

Наредна два кола ће бити одржана у току маја, такође у Новом Саду, а након тога и Финале Купа у јуну.

Фото- Стрељачка дружина "Панчево 1813''

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *