Донирани реквизити и справе за теретану на отвореном
Специјалнa болницa за психијатријске болести ''Др Славољуб Бакаловић'' Вршац, угостила je представнике Меридианбет фондације, која је донирала реквизите и справе за теретану на отвореном на једном од одељења ове болнице.

У име Града Вршца присуствоваo је члан Градског већа за спорт, Марко Рашић који је овим поводом поздравио хумани гест Фондације "Од срца са љубављу".


"Искористио бих прилику да се захвалим Меридианбет фондацији на донацији и драго ми је да се видела потреба, пре свега психијатријске болнице, као и људи који овде бораве, за оваквим спортским подухватом у виду теретане на отвореном. Сигуран сам да ће људима на овом одељењу то заиста значити и да ће уживати у тренинзима. Лично сам заговорник тренирања у природи, јер је здравије и лепше. Надам се да је ово почетак добре сарадње између Града Вршца и Меридианбет фондације и да ћемо имати још оваквих пројеката, на опште задовољство свих нас", изјавио је Рашић.


Вршилац дужности директора Специјалнe болницe за психијатријске болести ''Др Славољуб Бакаловић'' Вршац са својим најближим сарадницима, дочекала je представнике Меридианбет фондације - од срца са љубављу.


"Велико ми је задовољство што данас можемо да угостимо представнике Меридианбет фондације, који су Специјалној болници за психијатријске болести у Вршцу донирали реквизите и справе за теретану на отвореном. Такође бих се захвалила члану Градског већа за спорт, господину Марку Рашићу који нам је такође пружио подршку. Ово је за нас значајна ствар, по први пут имамо сарадњу са Меридианбет фондацијом у оквиру ове донацијe. Надамо се да ће тако и остати и да ћемо ту сарадњу неговати. Пацијенти су се заиста потрудили да среде овај круг и да им боравак за то време буде што удобнији и лепши, а ми се трудимо да им у томе пружимо подршку", истакла је др Јелена Ђокић.


Фондација "Од срца са љубављу" Меридианбет фондације, основана је 2020. године са циљем унапређења квалитета живота, друштвеног - економског положаја и степена социјалне инклузије угрожених категорија становништва у Републици Србији.


"Фондација се годинама уназад бави друштвено одговорним пословањем и ми се трудимо да подигнемо свест о значају здравља, како менталног, тако и физичког, а спорт јесте један од начина да дођемо до тога, тако да нам је задовољство што учествујемо у овоме и свакако ћемо дати све од себе да се и у будућности прикључимо неким сличним акцијама и да сви заједно негде радимо на побољшању нашег друштва и генерално окружења. Велико је задовољство што смо данас овде и што можемо да помогнемо болници и на неки начин учествујемо у изградњи теретане",изјавила је сарадница фондације "Меридиан - од срца са љубављу", Марија Тадић.


Град Вршац