Градоначелник и учесници манифестације најавили 38. “Дане пива”

38. “Дани пива” ове године биће одржани од 8. до 13. августа. Градоначелник Зрењанина Симо Салапура са овогодишњим учесницима  “Дана пива”, говорили су о програму.

Међу учесницима у Градској башти, где је одржана конференција, говорили су  Жика Јелић (“YУ група”), Ана Станић и др Неле Карајлић, као и Александар Софронијевић, хармоникаш и вођа оркестра, директор Зрењанинске филхармоније Роман Бугар и Срђан Лакичин, из зрењанинског бенда “Директ Драјв”, победника прошлогодишње Зајечарске гитаријаде.

Салапура је истакао је да је реч о манифестацији од великог значаја за Град Зрењанин и да је прошле године понела ознаку "Најбоље из Војводине".

-Драго нам је што можемо у овако јаком и озбиљном саставу извођача да најавимо 38. “Дане пива”, с програмима за сваки узраст, за сваки музички укус, који ће се одржати на 15 локација. Очекујем да будемо добри домаћини и да пошаљемо лепу слику са ове наше манифестације, коју посећује више стотина хиљада људи и на коју позивам све наше суграђане, али и бројне госте из других средина - истакао је градоначелник.

Фото- Град Зрењанин

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *