Више од 50 туристичких привредника на Туристичком Самиту Војводине

Данас  и сутра у Инђији се одржава други по реду Туристички Самит Војводине.

Туристички Самит окупља представнике туристичке привреде Војводине на једном месту, са заједничким циљем да се унапреди квалитет понуде и разговара о изазовима у туризму.

На самиту ће као и прошле године учествовати туристичке агенције, туристичке организације, хотелијери, ресторатери, развојне агенције, медији, културне институције и сви остали заинтересовани привредни субјекти.

Покрајински секретар за привреду и туризам, др Ненад Иванишевић, истакао је да је Туристички самит Војводине  један од најзначајнијих скупова како за АП Војводину, тако и за читаву Србију и регион, који се реализује као вид подршке и подстицаја за унапређење и умрежавање приватног и јавног сектора на територији АП Војводине.

Догађај су подржали  Министарство туризма и омладине, Покрајински секретаријат за привреду и туризам, Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, Туристичка организација Србије, Туристичка организација Војводине, Општина Инђија, Туристичка организација општине Инђија, Привредна комора Србије и Привредна комора Војводине.

Туристички Самит Војводине заједнички организују Општина Инђија, Туристичка организација општине Инђије, удружење грађана ,,Центар за едукативни развој Нови Сад“ и агенције ,,Balkan Infinity Travel“ и „Explore Agency“.  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *