Једногласно усвојена Одлука о буџету Општине Пландиште за 2024. годину
Одборници Скупштине општине Пландиште, усвојили су предлог Одлуке о буџету за 2024. годину на последњој, овогодишњој седници локалног парламента.

Између осталог, усвојен је и предлог Кадровског плана Општинске управе за 2024. годину, предлог Решења о давању сагласности на Статут ЈП Полет Пландиште, Годишњи програм пословања ЈП Полет, програма одржавања јавних површина и давање сагласности на исти, предлог Решења о давању сагласности на измену цена комуналних услуга ЈП Полет, предлога Решења о давању сагласности на Правнилник о репрогану дуга ЈП Полет.


У наставку седнице одборници су разматрали предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о оснивању Историјског архива Бела Црква, разматрање Плана и програма рада Културног центра Пландиште, разматрање Плана и програма рада Народне библиотеке Пландиште, разматрање Плана и програма рада Дома здравља 1. Октобар Пландиште, разматрање Плана и програма рада Центра за социјални рад Пландиште, разматрање Плана и програма рада Црвеног крста Пландиште, разматрање Плана и програма рада Основне школе Доситеј Обрадовић Пландиште, Основне школе Јован Стерија Поповић из Велике Греде и основне школе Јован Јовановић Змај из Хајдучице.