MAX EAGLE MOŽE BITI TVOJ: Iskoristi priliku i provozaj novu mašinu!

Želiš električni bicikl Max Eagle? Na pravom si mestu!

Sportska kladionica Meridian razvila je veliku mrežu partnera koja omogućava brzu, sigurnu i laku uplatu depozita, a samim tim i vrhunsku zabavu.

Ovog puta, da sve bude još zanimljivije – Meridian je pripremio novo iznenađenje i sjajnu nagradu!

O čemu se radi?

Uplati depozit na svoj Meridian nalog i u igri si za električni bicikl Max Eagle 2023! Gde sve možeš izvršiti uplatu depozita?

U igri su Moj kiosk, PaySpot, Paralela trafike, Impel trafike, Euro Petrol pumpe, Transaks menjačnice, Tenfore menjačnice, Eki transfers... Dakle, u kojem god gradu da se nalaziš – uplata depozita je moguća, jer su ovo definitivno najpopularnije lokacije širom Srbije.

Ako se pitate kakva su pravila promocije – vrlo jednostavna. Sve što je potrebno da uradite jeste da se imate korisnički nalog u Meridianu, uplatite depozit na nekoj od ovih lokacija u minimalnoj vrednosti od 2.000 RSD i da depozit iskoristite za odigravanje sportske ili kazino ponude i – u igri ste!

Promocija traje do 12. jula, a Meridian pobednika proglašava 13. jula! Dakle, nema još mnogo vremena!

I za kraj – samo još jedna informacija. Šta ako nemate korisnički nalog u Meridianu?

Bez brige, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i automatski dobijate 1.000 RSD bonusa za sport, kao i 3.000 RSD bonusa za slot, što znači da ste sa najboljom kladionicom u regionu u startu na dobitku!

Požurite do najbližeg uplatnog mesta i možda baš vi uskoro budete glavna faca u gradu sa Max Eagle!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *