OVDE te čeka FANTASTIČAN BONUS SVAKODNEVNO – Deponuj i uživaj u ZABAVI!

Meridian ti pruža mogućnost da osvojiš 50% bonusa na prvi dnevni depozit svakog dana - deponuj putem mreže eksternih partnera!

Meridian još jednom potvrđuje da ne postoje nemoguće stvari kada je dobra zabava u pitanju! Od sada imate mogućnost da svakodnevno osvojite 50% BONUSA NA PRVI DNEVNI DEPOZIT!

Pitate se kako? Ništa lakše! Potrebno je samo da uplatite 1.000 ili više dinara putem mreže Meridianovih eksternih partnera i očekuje vas neodoljiv bonus na prvi dnevni depozit svakog dana!

Uplatite 1.000 ili više dinara depozita na jednoj od lokacija Meridianovih partnera, izvrtite ga na slot/live delar ili poker igrama i biće vam uplaćeno 50% bonusa za slot! Pomenuti bonus možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi u roku od 72 ČASA!

Pohitajte i preuzmite svoju dnevnu dozu bonusa već danas!

Još uvek nemate korisički nalog u Meridianu? Vreme je da se REGISTRUJETE! Odmah nakon REGISTRACIJE vas čeka 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

Međutim, ni to nije sve! Uplatite 500 ili više dinara i u igri ste za NAJVEĆI BONUS NA PRVI DEPOZIT NA BALKANU! Na ovaj način možete osvojiti NESTVARNIH 120.000 DINARA!

Dobro došli na najveću letnju avanturu, ekskluzivno u Meridianu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *